Hallitus ja jaostot

Pörssin hallitus – Tapahtumavastaavat 2019

Moikka!

Myö ollaan Elina ja Eveliina ja ollaan tämän vuoden tapahtumavastaavat. Meidän pestissä näkee koko tapahtumien elinkaaren suunnittelusta toteutukseen. Matka on yllättävän monipuolinen sisältäen kaikkea maan ja taivaan väliltä markkinoinnista ja budjetoinnista adaptereihin ja kaasupulloihin. Tapahtumavastaavilta vaaditaan ennen kaikkea ideointikykyä ja intoa opetella itselle vieraitakin asioita. Pörssillä on tapahtumia laidasta laitaan ja panostamme siihen että jokainen löytäisi meiltä itselleen mieluisaa toimintaa.

Tapahtumavastaava ei toimi yksin vaan saat jakaa kaiken parisi kanssa. Tämä on yksi pestin parhaista puolista. Yhteistyö vastaavien välillä hioutuu päivä päivältä ja loppuvuotta kohti olette taatusti jo erottamaton parivaljakko. Tämä tapahtuu viimeistään siinä vaiheessa kun koette yhdessä paljon – tapahtumien huippuhetkistä ja onnistumisista yöllisiin siivousurakoihin. Kommunikaatio on erittäin tärkeää ja myöskään kesän aikana sitä ei kannata unohtaa. Etäsuhteessa Facetime-puhelut on todettu erittäin toimivaksi konseptiksi.

Opimme vuoden aikana valtavasti. Tapahtumien järjestämisen lisäksi oppii ryhmätyöskentelytaidoista muun hallituksen kanssa kommunikoidessa. Myös ryhmänjohtamisesta saa kokemusta, sillä tukenamme koko vuoden ajan on nimittäin nelihenkinen tapahtumajaosto. He ovat huikea apu sekä tapahtumapäivän käytännön toteukseen että sen ideointiin. Jokainen hallitusvuoden aikana kerätty kokemus tulee taatusti olemaan valttikortti niin työelämään siirtyessä kuin jo kesätyöhauissakin.

Tapahtumia on pienemmistä tapahtumista kuten sitseistä vappu- ja fuksiviikkojen kaltaisiin suurempiin kokonaisuuksiin. Siksipä juuri suurien kokonaisuuksien hahmottaminen on tärkeää, sillä usein tapahtumien suunnittelu menee hiukan lomittain. Ennen kuin edellinen tapahtuma on ohi niin täytyy suunnitella jo seuraavaa. Tapahtuma ei myöskään lopu kun poistut juhlapaikoilta, joten jälkimarkkinointia ja kiitoksia ei saa unohtaa. Mukana on aina ollut auttavia käsiä ja meidän ihania aktiiveja joita ilman tapahtumaa ei olisi saanut kasaan. Myöskään meidän upeita yhteistyökumppaneita ei tule unohtaa ja heidän kanssaan tapahtumien rakentaminen onkin yksi parhaimmista jutuista tässä hommassa.

Kaiken kaikkiaan, vuosi on täysin ainutlaatuinen kokemus ja reippaasti kaiken työn arvoista. Tältä duunilta saa paljon enemmän takaisin, kuin mitä se ottaa.

Elina Heiskanen ja Eveliina Pyykkö

Jätä vastaus