Hallitus ja jaostot,  Viimeisimmät,  Yleinen

PÖRSSIN HALLITUS 23 – YRITYSSUHDEVASTAAVAT

Moikka!

Albertin sanoin:

Tätä blogitekstiä kirjoittaessa ei uskoisi, että pian jo 12 kuukautta olisi vierähtänyt, jolloin tämä ruljanssi alkoi omalla kohdalla toden teolla hallitushaun auetessa. Hallitus ei ollut alkuun itsestäänselvä valinta, ja sitä saikin miettiä kunnolla moneen eri otteeseen ennen hakemista. Uskon, että jokainen käy mielessään suuremman tai pienemmän ajatteluprosessin läpi ennen nimensä laittamista listaan, joka on täysin okei!

Jokainen vanha hallituslainen voi samaistua siihen kuultuun lausahdukseen ”hallitusvuosi ottaa ja antaa”. Omasta mielestäni hallitustyöskentelyssä kaikki on kiinni itsestä ja asenteesta, kuinka paljon sen haluaa antavan. Hallitusvuosi tarjoaa mielettömän määrän kokemuksia, mahdollisuuksia, taitoja ja ystäviä, jotka todennäköisesti jäävät elämäsi varrelle pitkäksi aikaan. Vuoden edetessä, kun vauhtiin pääsee, niin eihän yrkkien jutuista halua edes päästää irti!

Yrityssuhdevastaavien ja rakkaan yrityssuhdejaoston rooli hallituksessa on mahdollistaa asioita ja tehdä tapahtumista ja asioista hieman seksikkäämpiä ja monipuolisempia. Pestissä vastaat Pörssin elintärkeästä yritysyhteistyöstä ja sen suuntaviivoista.

Pesti siis antaa erittäin laajan toimintakentän hallituksessa. Yrkkänä parasta onkin pestin monipuolinen ja mielenkiintoinen toiminta. Pääset seuraamaan yritysmaailmaa ja Pörssin toimintaan omasta sekä yhteistyökumppaneiden näkökulmasta, mikä onkin varsin mielenkiintoinen tulokulma. Lisäksi pääset leikkimään tapahtumavastaavaa järjestäessä excuja ja erilaisia työelämätapahtumia. Voidaan sanoa, että yrkkähommissa laki ja Leevi ovat vain rajana, jotenka luovuutta pääsee myös käyttämään!

Paljon on tehty ja koettu, mutta vielä mennään eikä jarrukahvasta vedetä. Lopuksi väitän, ettei tätä vuotta olisi voinut paremmin viettää, ja tämä on yksi elämän opettavaisimmista ja parhaimmista vuosista. Kiitän etukäteen koko hallitusta, jaostoa ja etenkin Anttia kovasta työstä ja kuluneesta vuodesta. <3.

Antin sanoin:

Kun tammikuussa mulle sanottiin, että nauti tästä vuodesta, sillä se tulee olemaan nopeasti ohi, en olisi uskonut, että vuosi hurahtaisi näin nopeasti samalla tuoden sellaisia kokemuksia, kohtaamisia ja ihmisiä, joita en ikimaailmassa olisi uskonut olevan edes olemassa. Koko vuosi on ehdottomasti ollut tähän asti elämäni paras, sillä olen päässyt kehittämään itseäni elämäni jokaisella osa-alueella hallitustyöskentelyn kautta. Olen saanut mahtavia uusia ystäviä, sekä saanut tutustua muihin hallituslaisiin, joita nyt voisi jo kutsua perheenjäseniksi. Tärkeimpänä Albertin kanssa olemme yhdessä kehittäneet pörssin yrityssuhdesektoria niin tapahtumien, kuin työelämävalmiuksienkin puolesta niin paljon, että en olisi tätä halunnut toteuttaa kenenkään muun kanssa, joten äärettömän suuri kiitos myös Albertille. Hallituspesti toi minulle myös kaksi todella suurta muutosta elämääni, sillä vuoden aikana olen hallitustoiminnan ansiosta löytänyt itselleni ihmisien, jota rakastan, sekä uuden työpaikan, jossa viihdyn. Olen oppinut vuoden aikana käsittelemään stressiä, palaveeraamaan, kokoustamaan, verkostoitumaan, sekä toimimaan ryhmässä paremmin kuin missään aikaisemmin.

Tätä kaikkea hallituksessa työskentely voi parhaimmillaan antaa ja erityisesti yrityssuhdevastaavan roolissa mahdollisuudet ovat rajattomat. Yhdessä yritysten kanssa pääset ratkomaan niin opiskelijoiden, kuin yritystenkin tarpeita ja haasteita, ja luomaan niihin ratkaisuja. Tutustut yritysten edustajiin sekä johtoon, joiden kautta saat varmasti kontakteja ja verkostoa tulevaa työelämää varten.

Ennen kaikkea pääset pitämään hauskaa. Ne lukuisat naurut yhteisissä tapahtumissa, ja ne väsyneet aamut yhdessä aamupalaverin kiemuroissa, ovat jokainen olleet koko vuoden kohokohtia joka päivä, enkä vaihtaisi hetkeäkään. En voikaan tämän kaikenkaan jälkeen tarpeeksi suositella hallitustoimintaa jokaiselle kiinnostuneelle pörssiläiselle. Ties vaikka sitä itsekin hakisi vielä joskus uudestaan.

Antti Laurila & Albert Komanius

Yrityssuhdevastaavat 2023

Jätä vastaus