HAKIJALLE

Miten meni ABIcrew’n kevät?

Uusi ABIcrew aloitteli toimintansa muiden jaostojen tapaan heti vuoden vaihteessa. ABIcrew’hen kuuluu kapteeni Katariina, tiedostusvastaava Katarina sekä some- ja materiaalivastaava Janika. Vanha ABIcrew oli järjestänyt meille jo joulukuussa kattavan perehdytyksen ABIcrew:n tehtävistä ja pääsimmekin aloittelemaan jo joululomalla hommia.

Heti ensimmäiseksi kontaktoimme lähiseudun lukioita, sillä lukiovierailut on yksi tärkein ja näkyvin ABIcrew’n tehtävistä. Lukiovierailuja tulikin kevään aikana erittäin mukavasti, suuri kiitos siitä myös kaikille vierailuja tehneille JSBE:n opiskelijoille! Pidimme myös muutaman varjostuksen, joissa joukko lukiolaisia tuli tutustumaan suoraan yliopistolle.

Sosiaalinen media on myös yksi tärkeä osa ABIcrew’ta ja olemmekin yrittäneet päivitellä ahkerasti eri somekanavia kevään aikana. Meillä oli muun muassa Instagramissa kampanja #21syytävalitaJSBE, jonka aikana kerroimme yhteishaun kunniaksi erilaisia hyviä syitä hakea juuri JSBE:hen. ABIcrew löytyy Instagramin lisäksi niin Facebookista kuin Snapchatistakin (käykäähän seuraamassa!).

IMG_3692

Kevään aikana pääsimme myös muun muassa esittäytymään ja osallistumaan kauppakorkeakoulun dekaanin aamukahveille. Olemme lisäksi tehneet tiiviisti yhteistyötä kauppakorkeakoulun opiskelijalähettilään Lotan sekä Pörssin kopon Fannin ja Pörssin valmennuskurssin kanssa.

Kaiken kaikkiaan kevät oli erittäin tapahtumarikas ja erilaista tehtävää riitti. Loppukeväästä siirryttiin jo suunnittelemaan syksyä, joka tulee olemaan jopa vielä tapahtumantäyteisempi. ABIcrew oli myös mukana viime viikolla kauppakorkeakoulun pääsykoepäivässä toivottavamassa tsemppiä ja jakamassa eväitä hakijoille. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa syksyllä! Nyt ollaan kuitenkin siirrytty pikkuhiljaa kesälaitumille (kesätöihin), joten ABIcrew toivottaa kaikille oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää. Syksyllä taas jatketaan!

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoista koostuva abitiimi. Yhteystiedot: abicrew@porssiry.fi

Jätä vastaus