Opiskelijan arki

Mikä Pörssissä on parasta

Näin heinäkuun lopulla tällainen neljännen vuoden pörssiläinen havahtuu siihen, että näiden kahden ilman selkkarin turvaa ja poikkareiden vipinää vietetyn kuukauden lisäksi täytyy vielä kokonainen elokuu olla lomalla Pörssistä. Kesällä sitä huomaa, kuinka ison osan elämästä ainejärjestön toiminta ja kavereiden kanssa yhdessä opiskelu aina syksystä kevääseen täyttää.

Elokuu hujahtaa nopeasti viimeisistä kesäpäivistä nauttien, mutta samalla kasvaa myös odotus syksyn fuksiviikkoja kohtaan. Taas saadaan porukkaan mukaan uusia fukseja, joille koitetaan kertoa ja näyttää, mistä pörssiläisyydessä on kyse. Tämän tekstin otsikoksi ja aiheeksi valittiin vaatimattomasti ”Mikä Pörssissä on parasta?”  Ainoa oikea tapa vastata tähän tuntui olevan itse pörssiläisiltä asian kysyminen!

Pörssi ei olisi Pörssi ilman meidän tapahtumia. Rukan excu ja Sillis veivät tässä kyselyssä tällä kertaa voiton, mutta tapahtumiahan meillä riittää moneen makuun! Tapahtumista voit lukea lisää täältä:
http://blogi.porssiry.fi/ne-on-koettava-itse-porssin-tapahtumat/(avaa uuden välilehden)

Sininen Pörssi (eli Pörssiläisten huikeat jäsenedut) jakaa yllättävän vähän meidän pörssiläisten mielipiteitä! Ravintola-alet, ehkäpä juuri ne viinitarjoukset uppoavat pörssiläisiin kuin veitsi voihin mummon ruokapöydässä heinäkuun sukukokouksessa.

Viini ja ruokatarjousten vastapainoksi Pörssi tarjoaa jäsenilleen myös liikuntamahdollisuuksia. Pörssin oma tanssiryhmä, humpparit, näkyy tässä tilastossa useimmiten parhaaksi mainittuna. Ja näinhän se on. Pallopelit on perseestä. Saa niitäkin pelata jos haluaa mutta ei se mukavaa ole.

Tämän valtavan tieteellisen ja alansa mullistavan tutkimuksen tärkein tulos on tässä. Näin se on, nyt ja aina. Tärkeintä Pörssissä loistavien jäsenetujen sijaan on yhteisö. Kunhan tulevankin syksyn fuksit saadaan perinteisin menoin otettua osaksi tätä yhteisöä, ovat he aina osa tätä valtavan isoa porukkaa. En malta odottaa!

Rakkain terveisin, lomaileva sisällöntuottajanne Vilma Autio

Jätä vastaus