Tapahtumat,  Yleinen

Kypä-looks 2019

Viime vuonna suosiota niittänyt Kypälooks saa vihdoin jatkoa. Kaksi viikkoa sitten lauma pörssiläisiä edusti Suomen Ekonomien järjestämillä Kylteripäivillä, kavereiden kesken Kypällä. Tilaisuuden arvon mukaan, vieraat olivat pukeneet ylleen sitä kuuluisaa parempaa seppälää. Miltä smart casual näytti tänä vuonna ja mikä oli Kypän muotivillitys?

Ruutukuosi on aina muodissa, mutta tänä vuonna Kypäkansa oli erityisen ruudullinen. Opiskelijamme Arttu Suoranta ja Tessa Tuomainen olivat luottaneet klassikkoon ja pukeutuneet harmaaseen ruutukuosiin. Arttu yhdisti ruudulliset housut mustaan pikkutakkiin ja valkoiseen poolokauluksiseen paitaan. Tessan vaaleanharmaa jakkupukku oli erityisen raikas tuulahdus useiden mustien jakkupukujen joukossa.

Miesten pukeutumisessa luotettiin vaaleisiin väreihin. Max Kuutti oli pukeutunut farkunsiniseen pikkutakkiin ja beigeihin housuihin. Tänäkin vuonna ruskeat nahkakengät ja rannekellot säilyttivät suosionsa.

Mustat siistit housut ja valkoinen aluspaita ovat monen vaatekaapin kulmakiviä. Viivi Varjus ja Veera Möttönen yhdistivät luottokomboon jakun, pikkulaukun ja kultaisia koruja. Viivi erottui positiivisesti joukosta sinisessä jakussaan, ja Veera oli luottanut kevään trendiväriin eli vaaleanharmaaseen.

Teksti: Ilona Nurmi
Kuvat: Roni Lappalainen

Jätä vastaus