Hallitus ja jaostot,  Yleinen

Allstars 2019 – osa 2

Allstarsien esittelyt jatkuvat! Toisena esittelyvuorossa ovat liikuntajaosto, yrkkäjaosto ja mediajaosto.

Liikuntajaosto

Tänä vuonna liikuntajaostoon kuuluvat Liinu Tornberg, Siru Muhonen ja Julia Juolahti. Jaoston tehtäviin kuuluvat vakiovuorojen pyörittäminen, sekä liikuntakokeiluiden ja hyvinvointitapahtumien järjestäminen. Jaosto toimii yhteistyössä sosiaalipolittisen vastaavan Hennan kanssa.  Vakiovuoroihin, eli viikottain pyöriviin lajeihin kuuluvat tällä hetkellä lentopallo, futsal, sähly, koripallo sekä tanssiryhmä Humpparit. Vakiovuorot ovat matalan kynnyksen vuoroja, jonne kaikki pörssiläiset ovat tervetulleita. Jaoston tehtävänä on huolehtia käytännön asioista, kuten salien varauksista, varusteiden kunnosta ja vuorojen tiedottamisesta.  Tiedotuskanavia ovat mm. Facebook, sekä vakiovuorojen Whatsapp-ryhmät.

Erilaisia liikuntakokeiluja järjestetään kerran kuussa. Niiden tavoitteena on tarjota pörssiläisille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia edullisesti. Liikuntakokeilut järjestetään kontaktoimalla kiinnostavia yrityksiä, sekä markkinoimalla kokeiluja Pörssin jäsenille. Liikuntakokeiluiden myötä pörssiläisillä on huikea mahdollisuus päästä testaamaan lajeja, joita ei välttämättä tulisi muuten harrastettua tai kokeiltua. Liikkajaosto ottaa mieluusti vastaan toiveita ja ehdotuksia erilaisiin liikuntakokeiluihin liittyen.

Nähdään vakiovuoroilla ja liikuntakokeiluiden parissa!

Yrityssuhdejaosto

Yrityssuhdejaosto
 on tänä vuonna kolmen hengen kova kopla, joka hioo jokaiselle teille kaupungin parhaat diilit. Yrityssuhdejaosto vastaa  Sinisestä Pörssistä, haalarimainosten myynnistä sekä yritysdiileistä Rinneriehaan ja Vuosijuhlille. Lisäksi jaosto tottelee
yrkkienJullen ja Ronin, käskyjä! Yrkkäjaostolaiset kuvailevat itseään näin: 

Viivi Varjus: Oon energine ja aika ilone ihmine, joka tykkää tehä paljon ja kaikkea! Miut voi nähä ja erityisesti kuulla Selkkarissaku pälätän karjalan murteella muille (sekä välillä vähä itteksee). 

Anton Sihvonen: En nii energine ku Viivi, mut mullaki saattaa olla välillä ylivilkkaushetkiä. Mut löytää helpoiten, joko Selkkarista (pelaamassa fifaa tai änäriä) tai sit Bra:n tiskiltä. Mulle voi tulla juttelee ihan kaikesta mahollisesta. 

Sara Lanning: Kahvin jälkee energine ja kiinnostunu kans vähä kaikesta ja kaikista. Joskus eksyn Selkkariimut parhaiten mut voi bongata erilaisista tapahtumista. Nauran helposti, joten tuu vaik heittää joku vitsi jos nähään!


Mediajaosto

Pörssin jaostokentän uusi tulokas on viestinnän ja markkinoinnin parissa puuhaava mediajaosto. Jaostoon kuuluvat sisällöntuottaja, valo- ja videokuvaaja sekä graafikko. Heistä kullakin on pestien nimien mukaisesti oma selkeä tonttinsa hoidettavana, mutta kolmikko myös auttaa viestintävastaavaa ja päätoimittajaa sektorin suunnittelutyössä.

Sisällöntuottajana vuonna 2019 meillä häärii Vilma Autio. Vilman homma on tuottaa sisältöjä Pörssin eri medioihin yhdessä muiden mediajaostolaisten, päätoimittajan ja viestintävastaavan kanssa. Tänä vuonna sisällöntuottajan päävastuualueita ovat Pörssikupla – blogi, eri tapahtumakuvausten kirjoittaminen sekä fuksihypen luominen syksyllä uusien fuksien saapuessa. Sisällöntuottajan hommat painottuvatkin kirjoittamiseen.

Pörssissä tarvitaan valokuvia ja videoita niin markkinointikampanjoihin, sosiaaliseen mediaan, blogiin, nettisivuille, Pörssikurssi-lehteen kuin jäsenille tarkoitettuun kuvapankkiinkin. Näitä varten kameran kanssa sekä tapahtumissa että suunnitelluilla kuvauskeikoilla heiluu valo- ja videokuvaaja Katarina Mustonen. Kuvaamisen lisäksi Kata hoitaa materiaalien editoinnin.

Tänä vuonna graafikon pestin parissa mediajaostossa hommailee Laura Fuentes. Pestikuvaan kuuluu erinäköisten visuaalisten materiaalien tuottaminen Pörssin tarpeisiin. Laura suunnitteleekin mm. haalarimerkkejä, fb-bannereita sekä markkinointimateriaaleja yritysyhteistöitä varten. Graafikon käsialaan saattaa siis törmätä useammallakin Pörssin kanavalla.

Teksti: Liikuntajaosto, yrkkäjaosto & mediajaosto.
Kuvat: Katarina Mustonen

Jätä vastaus