Reissussa

Jorin terveiset suoraan Kanadasta!

Moro! Nimeni on Jori, kolmannen vuoden markkinoinnin pääaineopiskelija Jyväskylän Kauppakorkeakoulusta. Pakko myöntää jännittäneeni muuttaessani Helsingistä Jyväskylään kolme vuotta sitten opiskeluiden perässä, mutta sekuntiakaan en ole katunut päätöstä lähteä opiskelemaan Jyväskylään.  Jyväskylän Kauppakorkeakoulun tutor-opiskelijat auttavat alkuun pääsemiseen sekä rakkaan ainejärjestömme Pörssin kautta tutustuu uusiin mahtaviin ihmisiin!

Miksi valita Jyväskylä? Jyväskylän Kauppakorkeakoulu tarjoaa loistavaa koulutusta pääaineesta riippumatta ja Yliopiston sisällä pystyy valitsemaan erittäin laajasta sivuainevalikoimasta. Itse opiskelen sivuaineena liikunnan yhteiskuntatieteitä, joka on yksi esimerkeistä, mitä ei pysty muissa kauppakorkeakouluissa ei pysty opiskelemaan. Oman polkunsa rakentamiselle ja intohimonsa seuraamiselle Jyväskylä tarjoaa loistavat mahdollisuudet. Kaupunkina Jyväskylä on Opiskelijakaupunki isolla O:lla! Pienempään kaupunkiin muuttaminen tuntui itsestäni jo suorastaan pelottavalta, mutta erityisesti keskustan katukuvassa opiskelijoiden suuri määrä antaa kaupungille erittäin nuorekkaan fiiliksen!

EM_jori

Urheilumahdollisuudet Yliopistolla ja sen ulkopuolella ovat mahtavat. Suomen suurin college-urheiluseura Liikunnan Riemu urheilee useassa lajissa ja kauppatieteilijöiden oma Jyväskylän Kylteriveljet pyrkii haastamaan Riemua futsalin saralla. Itse olen ollut etuoikeutetussa asemassa päästessäni edustamaan Jyväskylän yliopistoa kahdesti peräkkäin opiskelijoiden jalkapallon EM-kisoissa. Tänä vuonna yliopiston joukkue lähtee Kroatiaan edustamaan Suomea. Jyväskylän yliopiston opiskelijaliikunta tarjoaa ryhmäliikuntatunneista aina uusiin lajikokeiluihin liikuntatarralla, jonka hinta ei tee lovea edes opiskelijan lompakkoon.

Päätän kirjoitukseni kliseiseen kannustukseen keväälle. Kauppakorkeakouluun sisälle pääsemiseen vaaditaan lukumotivaatiota sekä perslihaksia, mutta tulevat vuodet ovat elämäsi parasta aikaa!

Jätä vastaus