Hallitus ja jaostot

Yrityssuhdevastaavien arki

Villen torstaipäivä lähtee käyntiin sillä,

img_4435että kopo viuhahtelee kiireisenä vaatekaapilla. Kahdeksalta alkaa kuulema henkilöstöjohtamisen demo. Hieman säälivästi toivotan mukavaa päivää ja myhäilen itse tyytyväisenä siitä, että kyseinen kurssi tuli tehtyä viime vuonna. Itselläni on tällä kertaa vapaa-aamu ja jään vielä hetkeksi pötköttelemään sänkyyn ja katselemaan Hatrik Laineen viime yön maalijuhlaa. Suomikiekon riemujuhlan ja aamupalan jälkeen on kuitenkin aika avata läppäri ja laittaa pari sähköpostia yhteistyöyrityksille. Ai niin –  ja blogi päätoimittajalle.

-Ville

img_7975

Meikäläisen aamu alkaa perinteisellä tavalla eli pitkään nukkumisella. Itse koitan välttää viimeiseen asti aikaisia herätyksiä ja siihen akateeminen vapaus on oiva yhdistelmä. Yrityssuhdevastaavien vuodessa on kolme isompaa projektia, jotka vaativat yhteistyökumppaneiden hankintaa. Viimeisen kuukauden ajan Pörssin 48. vuosijuhlat ovat työllistäneet kiitettävästi koko sektoria ja tämän päivän työt liittyvät hyvin paljon vuosijuhlien yhteistyökuvioiden organisoimiseen. Päivän aikana olin yhteistyössä talousvastaavan kanssa mm. vuosijuhlien yhteistyökumppaneiden laskutuksen osalta. Lisäksi varmistelin Pörssin isompien yhteistyökumppaneiden saapumista itse vuosijuhlaan, ja suunnittelin yhteistyötarjousta yhteyttä ottaneelle konsulttialan yritykselle. Työpäivään mahtui myös pihvilounas sekä illallinen Suomen Ekonomien piikkiin.

-$amuel

 

Hyvässä porukassa vuosi on mennyt kuin siivillä ja vaikka välillä on ollutkin hieman kiirus, ei meistä kumpikaan vaihtaisi kuluvan vuoden kokemuksia pois mistään hinnasta (toki yrityssuhdevastaaville kaikki on neuvoteltavissa). Yrityssuhdevastaavan pesti on avannut sellaisia ovia yritysmaailmaan, joista olisi muuten voinut vain haaveilla. Hallituksen toiminnassa mukana olo on ollut myös erittäin palkitsevaa, koska oman työn jäljen voi nähdä Pörssin tapahtumissa hymynä jäsenistön kasvoilta. Lisäksi vuoden aikana on ollut mahdollisuus tutustua lukuisaan joukkoon muiden kaupunkien kyltereitä ja heidän kanssaan vietetyt hetket eivät varmasti unohdu koskaan (jos niistä nyt edes ylipäätä jotain muistaa?).

-Yrkkäpojat

Jätä vastaus