Tapahtumat,  Yleinen

#yhtäjuhlaa

”Kopioitte vaan sähköpostin jo valmiiksi leikepöydälle ja sitten kun kello on minuuttia vaille, niin rämpytätte niin maan perkeleesti sitä F5, että se sivu päivittyy varmasti samantien, kun ilmo aukee. Näillä vinkeillä ei oo muuten menny yhtään ilmoa koskaan ohi viidessä vuodessa!” –Fuksiperehdytys 2014

Viime syksynä sanottiin heipat Pörssin vanhalle (kivikautiselle) ilmoittautumisjärjestelmälle, jossa ilmoittautuminen tapahtui Pörssin nettisivujen kautta, ja otettiin käyttöön uusi sovellus Bailataan.fi. Nyt keväällä tämän lukuvuoden jälkeen voi todeta, että niin te uudet, kuin vanhatkin pörssiläiset, olette ottaneet Bailataan.fi:n käytön todella hyvin vastaan. Ongelmatilanteita sovelluksen käytön kanssa ei juurikaan ole ollut, ja liput ovat aina löytäneet ostajansa.

Bailataan.fi:n käyttöönotosta on ollut hyötyä sekä tapahtumien järjestäjille että jäsenistölle. Bailataan.fi:n kanssa ei ole tarvinnut pelätä sivuston kaatumista (tätä hauskuutta sai kokea vielä ainakin 2017 rukan excursion ilmoittautumisen aikaan), kun linjoilla hakkaa useampi sata pörssiläistä F5-näppäintä samanaikaisesti.

Talousvastaavan taakkakin keveni hieman harteilta, kun laskuja ei tarvitse enää lähettää sähköpostilla osallistujille tai karhuta maksamattomia laskuja jälkikäteen. Laskutus tapahtuu Bailataan.fi:n kautta, kun käyttäjä syöttää sovellukseen korttitietonsa, jolloin tapahtuman osallistumismaksu veloitetaan lipun ostajalta heti ostotapahtuman yhteydessä. Mobiililipun ansiosta voidaan myös kätevästi tarkistaa tapahtumapaikalla oikeus osallistua tapahtumaan.

Vastuu lipusta on ostohetkestä eteenpäin siis täysin lipun ostajalla. Ilmoittautuminen on välittömästi sitova, ja jos osallistuja on estynyt tulemaan tapahtumaan, voi lipun myydä eteenpäin toiselle pörssikaverille todella yksinkertaisesti klikkaamalla lipun ylänurkasta löytyvää nuolta, kunhan kaverikin on kirjautunut Bailataan -käyttäjä.

Yksi Bailataan.fi:n eduista on ehdottomasti helppokäyttöisyys. Kaikki tapahtumat ovat näppärästi löydettävissä ja liput helposti ostettavissa. Kaikista yksinkertaisinta on ladata Bailataan.fi -sovellus puhelimeen. Korttitiedot syötetään ensimmäisen ostokerran yhteydessä, jonka jälkeen maksukortin tiedot tallentuvat järjestelmään. Tämän jälkeen lippujen osto on vain muutaman klikkauksen päässä.

Jos sinulta ei vielä löydy Bailataan.fi-tunnuksia, tee ne nyt!

  1. Lataa Bailataan.fi -sovellus
  2. Luo käyttäjätunnus
  3. Bongaa parhaat tapahtumat (osa löytyy etukäteen ilmoitetulla hashtagilla)
  4. Osta lippu lisäämällä se ostoskoriin ja maksa
  5. Ei muuta kuin Bailaamaan!

PS. JA MIKÄ PARASTA, sovelluksen kautta on mahdollista ostaa myös muiden järjestöjen tapahtumien lippuja, niin Jyväskylässä kuin monen rakkaan kylterijärjestön kotikaupungissa.

#yhtäjuhlaa #bailataan

Teksti: Emma Varis ja Niina Raatikainen

Jätä vastaus