KYPÄ LOOKS

Kylteripäivien päiväosuuden pukukoodi Business Casual herättää vuosittain monia kysymyksiä ja aiheuttaa pienoista päänvaivaa ja vaatekriisejä. Onneksi on olemassa Googlen kuvahaku, josta pystyy tarvittaessa käydä lunttaamassa esimerkkiä sopivasta vaatetuksesta paremman tiedon puutteessa. Ensi vuoden KYPÄilijöille tarjoamme kuitenkin vaihtoehtoisen tavan varmistaa oman outfitin sopivuus sekä tarjota inspiraatiota tyylikkäiden kyltereiden avulla: saammeko esitellä KYPÄ LOOKS! Tämän postauksen myötä Pörssin blogi muuttuu oikeaksi muodin mekaksi ja vetää vertoja jopa tyyliraamattu Cosmolle, kun esittelemme syväluotaavan tyyliraportin elkein KYPÄn tämänvuotisia asukokonaisuuksia.

 

1. Ensimmäisen duon asut koostuvat romanttisesta yläosasta, suorista siisteistä housuista ja mustista nilkkureista. Yhtenäisen, mutta silti erilaisia elementtejä sisältävän kaveriasun tavoitteena on varmasti ollut mahdollisimman esteettisten KYPÄ-selfieiden ottaminen. Huomatkaa, miten täydellisesti parivaljakon värivalinnat sointuvat osallistujapassin väreihin.

 

 

 

2. KYPÄllä nähtiin myös virallisempaa herrasmies tyyliä, jossa koko fyysinen olemus hiuksia myöten on selkeästi tarkoin harkittu ja laadukkaasti viimeistelty. Täysmusta kokonaisuus on ajaton ja aina muodissa, mikä tekee tyylikkäältä näyttämisestä sekä vaivatonta että kukkarolle edullista.

 

 

3. Tässä outfitissa on yhdistelty naisellinen nahkalaukku maskuliiniseen pikkutakkiin. Värimaailma on jätetty hillityn mustavalkoiseksi ja yläosassa on väljät leikkaukset mukavuuden maksimoimiseksi. Jalkaan on aamulla oikeaoppisesti vedetty loskasäätä kestävät, mutta samalla tyylikkäät mustat nilkkurit.

 

 

 

 

4. Bisnespukeutumisen ei aina tarvitse olla yksiväristä. Kauluspaidan piristeenä voi käyttää esimerkiksi värikästä printti-kuosia ja mikä estää yhdistämästä eri värisiä housuja ja bleiseriä toimivaksi kokonaisuudeksi. Kirsikkana kakun päällä molempien herrojen jalasta löytyvät – totta kai -ruskeanahkaiset ”gylterikengät”.

 

 

Teksti: Ella Horttanainen

Kuvat: Hanna Kaijalainen

You must be logged in to post a comment