Hallitus ja jaostot,  Viimeisimmät,  Yleinen

PÖRSSIN HALLITUS 2023 – TAPAHTUMAVASTAAVAT

Oottekste  v***u valmiita – HÄH?

Me ollaan Pörssin tapahtumavastaavat eli tutummin tapsat, Joona ja Amanda. Vuoden aikana suurin osa tapahtumista on juurikin meidän käsiemme jälkeä ja ollaan päästykin järjestämään Pörssille mitä upeampia spektaakkeleita. Olette saattaneetkin huomata, meitä tapsoja on kaksi, sillä suuret kokonaisuudet pitävät huolta, että työ ei lopu kesken ja tulipalossa kuin tulipalossa, tapsoilla on aina ystävä, jonka puoleen kääntyä. Yksin tässä pestissä ei tarvitse siis jäädä, sillä tapsoilla on myös mukana aivan ihana rymytapsa-tiimi eli meidän kahdeksanhenkinen tapahtumajaostomme (näit tulee ikävä). Yhdessä me muodostammekin kymmenestä hengestä koostuvan tapsasektorin, joka järjestää (yllätys, yllätys) tapahtumia niin Pörssille kuin poikkitieteellisestikin. Tapahtumasektori on kokonaisuudessaan yksi Pörssin näkyvimpiä osia ja näin ollen yleinen kiinnostuneisuus työhömme on ollut suurta niin hallituksen kuin jäsenistönkin kesken.

Tapahtumavastaavien pestin voikin jakaa karkeasti kahteen suureen osa-alueeseen. Ensimmäiseksi pestiimme kuuluu juuri Pörssin omien tapahtumien järjestäminen jäsenistölle, joihin kuuluvat esimerkiksi sitsit sekä iso osa vapun ja fuksiviikkojen tapahtumista. Toisena kokonaisuutena toimii Poikkitieteelliset haalaribileet aina suunnittelusta ja markkinoinnista, tapahtuman myyntiin, toteutukseen ja budjetointiin. Tarkkasilmäiset ovat saattaneetkin nähdä meidät suorittamassa limbokisoja poikkarijonossa tai jakelemassa jekkupulloja poikkarikansalle Escapen lavalta. Nämä kaksi osa-aluetta ovat pitäneetkin huolta, että aina löytyy jokin uusi tapahtuma, jota suunnitella ja odottaa innolla.

Tapahtumavastaavan pesti on erittäin monipuolinen ja on antanut meille runsaasti erilaisia työelämänvalmiuksia, sillä vastuullamme on jokaisen tapahtuman elinkaari aina suunnittelusta siivoukseen ja lopullisten budjettien hyväksyttämiseen. Työnkuva ei kuitenkaan ole vain pelkkää työtä, vaan tapahtumavastaavan pesti mahdollistaa myös oman luovuuden sekä ideoinnin hyödyntämisen sekä jaoston ja hallituksen kanssa hupsuttelun ja hauskapidon myös tapahtumapäivinä. Tämän lisäksi pesti on antanut mahdollisuuden kehittää vanhoja tapahtumia sekä luoda uusia omien ideoiden ja mielenkiinnon kohteiden pohjalta.

Vaikka vuosi on jo lopuillaan, on edessä vielä paljon ihania tapahtumia, joiden järjestämistä me emme malta odottaa. Vaikka työtä näissä onkin paljon, on työ myös erittäin palkitsevaa. Parasta tässä pestissä onkin sen opettavaisuus, jäsenistöltä saatu positiivinen palaute onnistuneesta tapahtumasta sekä ne hetket, kun vain osaa pysähtyä ja katsoa, mitä on saanut aikaiseksi. Niissä hetkissä on nimittäin sitä taikaa, kun pääsee katsomaan, mitä kaikkea on saanut aikaiseksi ja kuinka onnelliseksi on monet pörssiläiset saanut. Siinä hetkessä ymmärtää, kuinka merkityksellistä oma työ lopulta oikeasti tässä ainejärjestössä onkaan.

Syssyterveisin

Joona ja Amanda

Tapahtumavastaavat 23

Jätä vastaus