Tapahtumat

Pömppikirppis – parhaat palat

Viime viikolla Agoran Montun valtasi Pörssin ja Dumpin järjestämä kirpputori, ja hyviä löytöjä tehtiin pitkin päivää. Myyntipöytiä oli vallattu yhteensä 11 kappaletta, ja tarjolla oli jos jonkilaista tavaraa.

Enimmäkseen kirpputorivieraat tuntuivat kovasti kaipaavan uusia sitsiasuja. Ville Nissinen löysikin sitsiasuksi ruskean hirvihatun ja hän kertoi tulleensa löydöstä todella onnelliseksi. Päivän aikana tehtiin myös omaa luonnetta esille tuovia löytöjä. Muun muassa Otto Torkki kommentoi löytämiään silmälaseja sanoin: “Nämä korostavat minun herkkää puoltani.”


 
Shoppailumusiikki soi, ja vaatteita soviteltiin hyvässä hengessä. Asiakkaat saattoivat löytää kaikkea kevättakista juoksuhousuihin saakka.

Myyjille annettiin myös tilaisuus lahjoittaa päivän aikana tehdyt tuotot hyväntekeväisyyteen. Näin kaksi myyjistä tekikin ja tavaroiden halvoista hinnoista huolimatta saimme kerättyä reilut 10 euroa lahjoitettavaksi Itämeren suojeluun WWF:n kautta. Tiesitkö muuten, että Jyväskylästä löytyy kirpputorihaun mukaan ainakin 25 kirpputoria?


 

 
Henkilökohtainen päivän paras löytöni oli ehdottomasti miltei uutuutta hipovat mustat korkokengät. Olen aina ollut aivan älyttömän huono käyttämään korkokenkiä, mutta nyt on jo korkea aika opetella. Nämä vain kahden euron avokkaat ajattelin sujauttaa jalkaani jonain kauniina sinisenä kesäpäivänä.

Päivän aikana opitut neljä oivaa hetkeä sännätä kirpputorille:

Kun kohtaat sitsiasukriisin
Kun budjetti on aivan liian tiukalla uusille vaatteille
Kun haluat kierrättää omat vanhat vaatteesi & tienata
Kun vaan sattuu olemaan ehdoton pakko saada jotain uutta

Teksti: Noora Lampinen, ympäristövastaava
Kuvat: Ilona Nurmi

Jätä vastaus