Hallitus ja jaostot

Miten meni yrityssuhdejaoston kevät?

Näin kesän kynnyksellä diilit alkaa olla sillä mallilla, että voi hetkeksi heittää hanskat naulaan. On siis erinomainen hetki luoda katsaus Yrityssuhdejaoston toimintaan.

Mikä ihmeen yrityssuhdejaosto? Yrityssuhdejaosto sai alkunsa 2016 tammikuussa, jolloin muutkin jaostot valtasivat jalansijaa Pörssin hallituksen alaisuuteen. Toimimme siis yrityssuhdevastaavien hellässä huomassa jatkuvaa yhteistyötä tehden.

 

Mitä oikein teemme? Jaoston tehtävänä on hoitaa nykyisiä sekä solmia uusia yhteistyösopimuksia potentiaalisten yritysten kanssa, joista olisi opiskelijoillemme mahdollisimman suurta hyötyä. Prioriteettimme tälle keväälle olivat yhteistyösopimuksien solmiminen Rinneriehaan, Sininen Pörssi – etuohjelman päivittäminen sekä haalaripaikkojen myynti.

 

Ensimmäinen tulikaste: Rinnerieha. Keski-Suomen suurinta talviopiskelijatapahtumaa varten pääsimme ensimmäistä kertaa hyödyntämään neuvottelutaitojamme yritysten edustajien kanssa. Tavoitteenamme oli solmia yhteistyösopimuksia yritysten kanssa, jotka lähtisivät tapahtumaan mukaan tuotelahjoituksilla tai rahallisella panostuksella.

 

Huhti – toukokuun ”main focus” on ollut Sinisessä Pörssissä sekä opiskelijahaalareissa. Kauppakadulla muna- asennossa pyöräilevä opiskelija ei ole ahkera urheilija, vaan seuraavaan tapaamiseen rientävä jaostolainen. Kiirettä on siis pitänyt. Sininen Pörssi – etuohjelma (SiPö) ja haalarit ovat olleet aikaa vievää työtä, jonka vuoksi luennoilta on joutunut nipistämään ehtiäkseen neuvotteluihin yritysten yhteyshenkilöiden kanssa.

 

Mission Accomplished! RR16 (k)reisibailut olivat suuri menestys kokonaisuutena, mutta myös yrkkäjaosto hoiti oman osuutensa kunnialla. Saimme solmittua monet yhteistyösopimukset, jotka näkyivät tapahtumassa mainonnan ja tuotelahjoituksien merkein.

IMG_3627Pörssin omat edut tulevat jatkumaan myös ensi lukuvuonna SiPön merkeissä. Suurin osa sopimuksista säilyy viime vuoden mukaisesti, mutta myös joitakin sopimuksia on päivitetty uudelle tasolle. Syksyn 2016 fuksit tulevat saamaan uudet haalarit mahtavilla logoilla varustettuina. Tästä emme kuitenkaan hiisku enempää, sillä haluamme, että tutustutte tuleviin fukseihin haalareita ihastellessanne.

 

Jaostohommat ovat myös opettaneet informoinnin sekä tiimityön tärkeyden. Kanssatovereiden keskinäinen tiedonjakaminen pitää huolen, että kaikki ovat yhtäläisesti asioista perillä. Brainstormailu luo käsiteltäviin asioihin laajemman kokonaiskuvan, jolloin jokainen pääsee oman kuplansa ulkopuolle.

Yrityssuhdejaosto toivottaa rentoa ja aurinkoista kesää!

Terkuin,

Johannes, Elisa ja Kalle

Jätä vastaus