Yleinen

FIME19

Firmamessut, eli Fime19 on mahdollisuus just sulle luoda tärkeitä suhteita tulevaisuuteen, tavata yritysten edustajia ja ehkä jopa napata taskuun kesäduuni!

Kesätöiden etsiminen on monelle usein pitkäjänteinen prosessi, joka vie rutkasti aikaa. Eri yrityksiä tulee soiteltua läpi ja hakemuksia lähetettyä sitäkin enemmän. Kuulostaako tutulta? Tammikuussa 15.päivä Agoran aulassa pidettävät Firmamessut tarjoavat matalan kynnyksen tavan lähestyä yrityksiä.

Yritykset tulevat kertomaan itsestään työnantajina, mutta mikä tärkeämpää, yritysten edustajat tulevat tapaamaan opiskelijoita ja fiilistelemään mahdollisia tulevia työntekijöitään. Meidän hommana on ollut hankkia messuille yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita tapaamaan kauppakorkeakoulun opiskelijoita. Nämä yritykset haluavat tutustua teihin, joten muista olla rohkea ja käydä avoimesti eri ständeillä juttelemassa!

Messujen teemana tänä vuonna on toiminnallisuus ja käytännön hyöty niin opiskelijoille kuin yrityksillekin. Eli luodaan suhteita ja verkostoja, joista oikeasti voisi hyötyä myöhemmin. Lisäksi messut tarjoavat opiskelijoille erilaisia vinkkejä niin workshoppien kuin koulutustenkin parissa. 15.1. on päivä, jolloin kannattaa tulla ottamaan kaikki hyöty messuista irti. Viime vuonna muun muassa EY:lle ja Valmetille on rekrytty kesätyöntekijöitä suoraan messuilta!

Onko sulla mielessä jokin tietty yritys, jonka haluaisit messuille? Tai muita toiveita? Siinä tapauksessa tuu nappamaan jotakin fimetiimiläistä hihasta.

Muistathan ottaa meidän Facebookin ja Instagramin seurantaan @Firmamessut, niin pysyt perillä kaikesta tapahtuvasta. Lisätietoja löydät myös Firmamessujen nettisivuilta.

Nähdään tammikuussa!

Terkuin, Fimetiimi

Jätä vastaus