Tapahtumat

Perinteet jatkuvat – osa 2015

Toivottavasti ilmoittauduit Pörssin perinteiseen rinneriehaan, sillä siihen on aikaa enää alle viikko. Vaikka ilmoittautumisaika päättyi jo, mutta haluaisit osallistua tapahtumaan, mitään ei ole vielä menetetty: rinneriehapäivänä MaA-rakennuksen aulan lipunnoutopisteellä voi olla vielä lippuja myynnissä. Tapahtuma kokoaa yhteen monilta eri aloilta riehujat hassuttelemaan ja nauttimaan elosta ja opiskelijana olosta, kuten se on tehnyt jo vuosien ajan.

Rastin pitäminen viime vuoden rinneriehassa oli mukavan rentoa hommaa, ja kokonaisuudessaan tapahtuma oli yksi fuksivuoden parhaista. Toivotaan, että tänäkin vuonna sää suosii ja vietetään huikea päivä yhdessä!

– Jenni, H15 juhlavastaava

Rinnerieha.teho.kallejokinen

Hallituksen kirstunvartijan Simon viesti kaikille osallistumistaan epäröiville on selkeä: Rinnerieha on ehdottomasti yksi vuoden parhaimpia ja eniten rahalle vastinetta antavia tapahtumia. Pääsymaksu kattaa paitsi huikean määrän ohjelmaa ja viihdettä, tarjoiluja  myös sisäänpääsyt ja kyydit sekä kenties tärkeimpänä kiireetöntä yhdessäoloa kavereiden kanssa.

Tehkää Rinnerieha-päivästänne nevö forget-luokan elämys. Simo, H15 talousvastaava

Simon terveiset tapahtumasta laskun jo saaneille ovat tutun ytimekkäät: maksakaa lasku eräpäivään mennessä (ette halua hallituksen verikoiria peräänne).

Rinnerieha.jumppa.eemelikiukkonen

Oletko vielä kokematon rinneriehan iloista ja ihmettelet vienosti siitä hurmokselliseenkin sävyyn kerrottuja tarinoita ja muisteloita?

Vai oletko juuri se, kuka kaihoisasti muistelee aiempia riehoja ja oletkin jo miettinyt asun, eväät ja koko ensi viikon ohjelman optimoidaksesi rinneriehan tarjoman kokemuksen?

Oli tarinasi mikä vain, minulla on vastaus kaikille. Klikkaa auki Youtube-videot rinneriehasta viime vuodelta täältä https://www.youtube.com/watch?v=SiYUGdaA0k0 ja erityisen hieno Harlem Shake vuodelta 2013 tuosta https://www.youtube.com/watch?v=d-jjYt2FHXs. Videot ovat oivaa materiaalia esimerkiksi seuraleikkien aiheiksi vaikkapa rinneriehan etkoille (tai jatkojen jatkoille), sellaisiin peleihin kuten ”Bongaa tuttu naama”.

Rinnerieha.jalkapallo.eemelikiukkonen

Niille kenelle seuraava ei ole tuttu, on korkea aika oppia ainakin kertosäe siitä. Rinneriehabiisi, olkaa hyvät! https://www.youtube.com/watch?v=clspHrYk0Dk (Varoitus: biisiin liittyy vakava korvamadon vaara)

Sen tahtiin kohti ensi viikon keskiviikkoa ja perinteistä rinneriehaa!

Rinnerieha.lavalta.mustavalko

Lisätietoja Rinneriehasta

Tapahtuman omilta kotisivuilta http://www.rinnerieha.com/

Tykkäämällä Facebook-sivusta saat Rinneriehan julkaisut etusivullesi https://www.facebook.com/porssinperinteinenrinnerieha?fref=ts

Facebook-tapahtuma https://www.facebook.com/events/1538067869790283/

Kuvien tekijänoikeudet: Kalle Jokinen (Teho-benji-kuva) ja Eemeli Kiukkonen (muut kuvat). Kuvat ovat vuosien 2013 ja 2014 rinneriehoista. Postauksessa käytetyt kuvat ja paljon lisää kuvia löytyy Pörssin perinteisen rinneriehan FB-sivulta.

Syksystä 2013 asti olen voinut kutsua itseäni kauppatieteiden ylioppilaaksi ja silloin alkoi myös urani pörssiläisenä. Kovin monta vuotta sitten olin tuore ylioppilas Etelä-Karjalassa. Ylioppilaslakkiini olen saanut pari tahraa matkalla, mutta niillä on tarinansa.

Jätä vastaus