Hallitus ja jaostot

Miten meni tapahtumajaoston kevät?

Menneenä keväänä on Pörssissä puhaltaneet uudet tuulet ja uusi Tapahtumajaostokin sai siitä osansa siipiensä alle. Tapahtumajaoston ensisijainen tehtävä on ollut yhdessä projektivastaavien kanssa osallistua Pörssin tapahtumien organisointiin sekä toteuttamiseen. Vuosi 2016 on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja myös Tapahtumajaostossa on saatu niin sanotusti mylly pyörimään! Kuten Pörssissä on tapana, monia huikeita tapahtumia on järjestetty tänäkin keväänä ja alempana selviää missä kaikissa tapahtumissa Tapahtumajaosto on ollut vaikuttamassa.

Tapahtumajaoston yksi tärkeimmistä tehtävistä on sitsien järjestäminen – niin Pörssin omien kuin poikkitieteellisestikin järjestettyjen, ja kevät onkin ollut kovin sitsitäyteinen! Jaoston toiminta pamahti liikkeelle heti helmikuussa, kun perinteisillä avecillisilla ystävänpäiväsitseillä romantiikkaa ja aviopareja riitti. Näiden ollessa ensimmäiset sitsit joita jaosto oli yhdessä projektivastaavien kanssa suunnittelemassa, oli ennen sitsien alkua Jyväshovissa melkoisen jännittynyt tunnelma. Jälkeenpäin saatu palaute antoi kuitenkin pontta ja varmuutta seuraavan tapahtuman järjestämiseen!

tapahtumajaosto1

Maaliskuun kreiseimmät partyt olivat tietysti Crazy college party –sitsit, ja normista poiketen Pörssin sitsikansa pääsi sitsaamaan Bran tanssilattialla! Tapahtumajaosto oli myös Pörssin perinteisessä rinneriehassa toisessa tärkeässä tehtävässään: hallituksen apuna valmistelemassa riehakkaita rinnebailuja ja myöskin itse vetämässä sumopainirastia.

 

tapahtumajaosto2Huhtikuu ja loppukevät ovat tunnetusti tapahtumarikkainta aikaa pörssiläisten kalentereissa, ja Tapahtumajaosto piti omalta osaltaan siitä huolen, että tänäkin vuonna tekemistä riitti! Hommat lähtivät käyntiin yhteistyössä rakkaan kaveriainejärjestömme Dumpin kanssa armeija-sitsien merkeissä. Pörssi oli myöskin edustamassa Imagon järjestämillä poikkitieteellisillä svennomania-sitseillä. Pörssin vastuulla oli myöskin viime vuotisena sitsimestarina järjestää perinteiset Mestaruussitsit. Ensimmäistä kertaa Pörssin sitsipaikkana toimi tutun ja turvallisen Jyväshovin tilalla Club Escape. Sitsit onnistuivat erinomaisesti, ja uudeksi hallitsevaksi sitsimestariksi kruunattiin Stimulus!

Kevät oli siis yhteensummattuna erittäin tapahtumarikas ja Tapahtumajaosto odottaa jo innolla syksyä ja sen mukanaan tuomia tapahtumia, kuten fuksisitsejä ja fuksiaisia! Tapahtumajaosto toivottaa kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista kesää, syksyllä nähdään!

Terkuin,  Anna, Sanni ja Niina

Jätä vastaus