Hallitus ja jaostot

Miten meni oppiainevastaavien kevät?

Oppiainevastaavat aloittivat tehtävässään tammikuun alussa kopo­Fannin johdolla ja kevät on ollut sopivasti kiireistä aikaa meille kaikille. Kevään aikana järjestimme opiskelijoille kopo­illan ja kaikille pääaineille omat oppiaineillat, joissa pääsi vapaasti antamaan palautetta ja kehitysideoita ja samalla syömään mahansa täyteen herkkuja. Näistä tapahtumista ja henkilökohtaisesti saadut opiskelijapalautteet on nyt viety eteenpäin henkilökunnalle ja toivottavasti viimeistään uuteen opetussuunnitelmaan saadaan konkreettisia muutoksia aikaan!

kuva2

Oppiainevastaavien tehtäviin kuuluu myös paljon muutakin, mutta ne eivät ole ulkopuolisille yhtä helposti näkyvissä. Edustamme Pörssiä JYYn kopo­ ja sopovaliokunnissa, osallistumme OPS­työryhmän kokouksiin, tapaamme omien pääaineidemme vastuuprofessoreja ja muuta henkilökuntaa sekä suunnittelemme oppiainevastaavien kesken paljon tulevia tapahtumia. Tämän lisäksi teimme esityksen Suomen Ekonomien Opetuspalkinto ­kilpailuun.

Paljon on siis kevään aikana ehtinyt jo tapahtua ja paljon olemme myös saaneet aikaiseksi. Tästä on hyvä jatkaa hommia taas syksyllä.

Oppiainevastaaviin voi olla yhteydessä suoraan sähköpostitse (kopojaosto@porssiry.fi). Lisäksi aina voi kirjoittaa Selkkarin palauteboksiin tai tulla henkilökohtaisesti antamaan palautetta kenelle tahansa meistä milloin vaan, jos on koulutuspolitiikkaan liittyviä ongelmia tai ideoita mielessä. Viemme kaiken saamamme palautteen eteenpäin nimettömänä.

Nyt on kuitenkin kevät virallisesti paketissa ja oppiainevastaavat siirtyvät vapun viettoon! Syksyllä taas jatketaan uusien fuksien saapuessa.

Jätä vastaus